2020-01-17
上網見到啲人飲嗰杯痴_線朱古力🍫覺得好吸引所以特登嚟😟點知佢嗰日冇得賣😭連所有all day dessert都賣晒...真係好失望...但係原本冇諗住嗌嘅牛角包 反而相當之有驚喜😍-巨·午餐肉|芝士|雙份日本滑蛋|牛油果芥末醬|牛角包🥐呢個牛角包個名都幾長🤣見到Menu就想睇下究竟塊午餐肉有幾巨😝包中間夾住左好大舊蛋 蛋味好濃仲炒得好滑🥚估唔到佢同啲牛油果醬又幾夾🥑嗰兩條午餐肉除咗好厚切之外😍仲好有誠意咁即炸過 所以外脆內軟💓食嘅時候要小心熱🤤個包好脆口 唔會俾啲餡整到淋晒😋成個包爆晒餡 再鋪埋塊芝士同埋🌱喺面 賣相一流!全部餡一次過放晒入口 口感會相當之豐富😚-朱古力流心鬆餅蛋糕🧁因為冇晒其他甜品 佢display得番幾個muffin😟所以就試埋佢~佢真係做到流心嘅效果🥰朱古力味都好濃🍫唔會太甜😋但係佢整熱得好唔均勻 有啲地方會好熱🧐同埋今次嗰個應該焗得唔太好😫好奇怪佢有啲位係好乾好硬 有啲位就好鬆軟☹️-法國朱古力牛奶🍫真係好失望😭佢同招牌痴_線朱古力差$10 但係咪相差好遠~呢杯真係好普通嘅一杯朱古力奶💔為咗crazy chocolate!我一定會再黎!
巨·午餐肉|芝士|雙份日本滑蛋|牛油果芥末醬|牛角包🥐
巨·午餐肉|芝士|雙份日本滑蛋|牛油果芥末醬|牛角包🥐