豈有此理, 離曬大嫂 ,等個外賣早餐等咗我25分鐘,如果佢一早整好我食埋都得啦!本身諗住星期日食個普通的茶餐廳早餐外賣,嗌咗個嗲牛肉麵餐同麥皮餐,等咗15分鐘問女侍應爭咩,佢話差個麥皮,又無幫我地追廚房,其實堂食唔係爆滿唔算多人,班樓面一路係度呻忙,5分鐘後到我地問麥皮煮好未,另一個人先問廚房煮好未,發現廚房原來無煮過,跟住係坑渠位拎煲唔知放咗幾耐又冇冚蓋的麥皮上黎加水煮,等佢煮好個麥皮啦,你以為走得?錯啦,岩岩個女侍應要包外賣先望下張單,又話爭個蛋治,痴線!佢跟本無幫我跟過張單,我又要等多5分鐘等佢整個蛋治,我想講呢間鋪完全無服務態度,衛生環境極度差,我以後唔會再幫襯佢食個早餐都咁受氣,一個5分鐘就可以整好的外賣早餐等咗我25分鐘,等到我個沙嗲牛肉麵d麵條漲過浮屍!!BTW,我食隔離【金豐米線】個早餐都無咁嬲,一樣價錢,一樣食物。
2020-09-27
25 分鐘 (外賣自取)
$31 (早餐)
  • 我以後都唔會再食呢間