2015-11-01 546 瀏覽
💁其實我好少會介紹食店。因為人地介紹過,又唔洗我再寫;唔好味,我又唔想唱衰人... 但真心,荃灣好少出到質素如此高既甜品,原因我都唔知,亦唔估啦!👣其實早幾日行過都見到,只係見貼住紅紙,又唔好意思入去。到左今晚,難得星期六應該食甜野,自己開心下😋,就係晚飯前入左去買左兩件cake試下~ 講真「不得了」😍👍🏻,有幾好味我唔形容啦!直接d-我會再幫襯🎉  如果唔係禁夜,我直情會落多次樓試佢地既咖啡(我住附近),因為我直覺覺得咖啡都係水準之作! 簡單幾句交流,我充分感受到兩位店主既熱誠。店內裝修簡潔,但極具特色,與大眾流連開既文青cafe折然不同... *個人好欣賞店鋪所印製既卡片-幼線條既燙金+簡潔既小鳥Logo設計(再加分!)**利申:本人只係住係附近既街坊,並與店主無任何利益關係。 只係想支持一下有心小店!畢竟地點係車房群中,有d隱蔽,好怕好東西未比人發現,已經支持唔住了! 所以少少地分享下~

💁其實我好少會介紹食店。

2015-10-31
外賣自取