6天前
夜晚天氣涼咗咁多,真係想食番個暖笠笠嘅火鍋阿🍲!琴晚同老公去牛品食「牛御品晚市吃到飽」120分鐘火鍋放題🐮,有澳洲M9和牛任食,肉味濃厚仲啖啖油香😍!依架每位會送1隻新鮮鮑魚,爽彈鮮甜正阿!仲會送春陽茶事一杯🥤,有4款選擇(桂花烏龍、冬瓜茶、烏梅汁同金桔檸檬),桂花烏龍淡淡清香好清新,冬瓜茶甜度適中幫助降火。出面有自助醬料、蔬菜、小食同雪糕區,牛肉、其他肉類、海鮮、台式小食同台灣直送火鍋配料就用QR code落單。甜品控嘅我對雪櫃嘅Häagen-Dazs雪糕心心眼🍨,有4款口味,其中兩款仲要係特別口味,係紅絲絨芝士蛋糕同柚子馬卡龍味!大愛紅絲絨芝士蛋糕雪糕,口感細滑輕盈,有紅絲絨軟心醬同朱古力脆粒好好味❤️!✈️台灣直送水蓮菜、燕餃、蛋餃、阿在伯高麗菜豬肉水餃、手工蝦滑等等🐮牛肉 共8款澳洲M9肩胛肉、頂級美國肩胛肉、加拿大頂級牛板腱、精選美國牛胸腹、美國封門柳、牛脷心托、一口和牛同美國牛小排🥓其他肉類 共4款西班牙栗飼豬梅肉、西班牙栗飼豬五花、紐西蘭羊卷肉同花雕酒雞件🍗台式小食 共18款皮蛋豆腐、鹽酥雞、牛品牛三寶、椒鹽蝦、五味墨魚仔、麻辣鴨血、原味香賜、宜蘭蔥餡餅、巷仔蚵仔酥等等🦐海鮮
✈️台灣直送
水蓮菜、燕餃、蛋餃、阿在伯高麗菜豬肉水餃、手工蝦滑等等
🐮牛肉 共8款
🥓其他肉類 共4款
🍗台式小食 共18款
🦐海鮮 共5款
我地食咗幾轉蝦同蜆,兩款都好新鮮。蝦頭嘅膏鮮甜美味,肉爽彈牙!蜆肉洗得乾淨,而且飽滿無沙。仲有青口、台灣墨魚仔同鮮滑黑魚片可以無限encore。
📍 牛品台式火鍋
尖沙咀樂道32-34號1樓