2016-10-18
千奇唔好黎呢間食野!!我同我朋友以前就曾經黎過一次呢間野度食野既, 果陣時因為佢間野無乜人, 貪佢夠靜, 所以先去幫襯, 之前服務態度已經係不冷不熱咁, 不過算啦, 我地都無乜所謂。但係唔知係唔係依家越黎越多人信左OPENRICE上面D打手話呢度既野食好好食, 所以多人黎左呢間野!呢度D野食根本唔好食!!而且佢地服務態度超級差!!!! 我地BOOK左下午4點-7點既時段, 果兩個男既服務員係5點幾果陣就不斷用言語暗示我地佢地7點鐘有BOOKING, 我地不斷同佢講OK, 佢都唔放過我地, 全程黑面, 係隔離虎視眈眈, 慌死人地會賴死唔走咁。其實我真係好後悔揀左呢間甘既野, 我地果日係為左慶祝朋友生日所以先搵呢間CAFE, 貪佢夠靜, 可以等我地成班人好好慶祝, 結果我地個服務員就咁將個蛋糕(連盒)DUMP係我地張檯上面, 叫我地自己搞!!FINE, 自己搞都唔係一個問題, 佢仲要話:「你地7點就要走」!!果陣六點15分ONLY!!!其實你地可唔可以尊重下我地?!我地都有俾錢食野架??!如果你真係覺得7點個BOOKING甘重要,甘我打電話黎BOOK既時候你就應該拒絕我地,叫我地唔好黎!唔
呢度D野食根本唔好食!!
而且佢地服務態度超級差!!!!
結果我地個服務員就咁將個蛋糕(連盒)DUMP係我地張檯上面, 叫我地自己搞!!FINE, 自己搞都唔係一個問題, 佢仲要話:「你地7點就要走」!!果陣六點15分ONLY!!!其實你地可唔可以尊重下我地?!我地都有俾錢食野架??!如果你真係覺得7點個BOOKING甘重要,甘我打電話黎BOOK既時候你就應該拒絕我地,叫我地唔好黎!唔好叫我地黎左之後,賺埋我地既錢,又不斷暗示我地阻住你地做生意?!!
我朋友果日超級唔開心,我真係好後悔BOOK左呢間咁既野!!大家,你地千其唔好因為其他打手話呢度既食物好就揀左呢間野!!服務態度先係重點!!好地地約埋出黎開開心心,結果比佢地破壞曬!!真係多謝佢地!!!!
(我絕對唔係打手!我真有食物相架!果日佢地態度咁差又黑面,所以都無影好多相,比大家參考下佢地所謂既好食既野到底係點!)
題外話/補充資料:
不知所謂既餐廳!(如果你地有睇其他評價呢間野差既食評,你地就可以知道呢間野D態度真係好有問題)