2010-06-16 72 瀏覽
今日個lunch勁趕tim~不過唔緊要,因為我地2個食野好快!serve我地個waitress叫ruby,我心諗佢有冇講錯?ruby tuesday既waitress係ruby?!真係好搞笑~anyway,我地叫左比我地應要既份量稍微多左既野食=.=好heavy...but yummy!我地叫左個main dish加$100多2個湯+1個dishBroccoli & cheese soup, xxxham Clam Chowder soup : 我覺得呢2個湯個底其實一樣,不過一個擺左cheese+西蘭花,一個加左勁多ham and clam入去~我本身好中意食cheese野,所以D cheese慢慢溶入去個湯好岩我;clam果個我就覺得勁多料~Mini Trio : 呢3個mini hamburgers真係好正,個上下兩塊麵包有烘過,有D脆,我中意食chicken果個,因為juicy,個crab一食落去真係有crab味,即係唔會覺得係雪藏野先~Ribs & Steak : 呢個一半一半,因為個steak真係un左,我地已經叫左7成熟,出到黎見到有D血水出黎,但係舊肉係un,個樣同味道
Ribs & Steak : 呢個一半一半,因為個steak真係un左,我地已經叫左7成熟,出到黎見到有D血水出黎,但係舊肉係un,個樣同味道完全唔夾; 個ribs就好好,D肉真係岩岩好,唔會太lum~
我地加左$50要個野飲,mega ruby refresher,類似fruit punch,真係幾大杯~
呢餐真係勁飽,我地食唔晒D薯條薯仔><
仲有我地原本諗住用張卡黎慳$試下呢間野,不過最尾都係失敗左,叫錯左
食左餐勁豪既lunch tim...=/\=
mega ruby refresher
mega ruby refresher個躉
Mini Trio
Mini Trio:chicken,crab,beef(left to right)
Ribs & Steak,食完先記得要影相=.=left:ribs; right:steak
2010-06-13
mega ruby refresher