2021-06-10
咸蛋卡邦里意粉,本來無對li樣野有期望,只係想填飽空虛,但一試之下停不了,水牛芝士薄餅另加巴馬火腿,辣肉腸,薄餅低超脆口,幾種材料配薄薄既餅,食落不會太油膩,材了又新鮮,做出黎既品質一流。水牛芝士薄餅另加煙三文魚,磨菇。這配搭很岩女情,清淡得黎又有煙三文魚油香味,蝦醬豬肉腸腐乳薯蓉,真係要推介,全份餐都食得出主廚的創意,味道不會過火味濃,淡淡的清香,真心讚。飲品又有驚喜,提子汁係鮮榨的,飲的出鮮味而不是提子本有超甜味道,而Beer真係喜出望外,一入口就有一道水果清香味,真係會追酒飲。總括今天既生日飯超超超滿意。我比老板滿分,因為明明關了門都做我生意,真係多謝曬,在跟老板閒聊知道這店係新接手的,感覺到老板諗菜單,找食材,入貨真的攪盡腦汁,全配搭都係有諗過度過,所以為表支持,我一定一定一定會再黎,仲會介紹比親朋好友共享。