招聘中
$16,000-$19,000
月薪
薪金面議
12天前
餐廳: 千両 (德褔廣場1期)
資訊:

2021-12-09 862 瀏覽
2021.11.28 Sunday early dinner呢一天,係女友做facial前食個早飯,路過千両,原來 weekend 都有set,不過只係至五點半,我哋都揀咗呢度食,果然係要嚟一個早飯🤪 基於唔食生嘢,都只係揀到一款,所以我哋叫埋同一樣😝 當然當中都有生物,但個餐係炙燒壽司,我哋要求可以燒熟少少🤭食呢類嘅定食係開心嘅,好似好多野食咁,個牛肉烏冬幾好味但都幾油,牛肉都幾肥,其實唔係好啱我哋⋯⋯(應該下次唔會叫)。其他食物好正常,有粒小甜品⋯⋯雪米糍😋 不過,應該都唔會再食 weekend set,貴過平日,但其實差唔多。

炙燒壽司餐
餐甜品

2021-11-28
$145.1 (晚餐)