2023-04-28
🍽️小點角落 Bite By Bite📍旺角白布街2-24號藝興大廈地下4號舖👉🏻👉🏻menuOrder左Set Dinner:包括頭盤及主菜各一款(冇野飲)圖1️⃣巴馬火腿沙律 (Set Dinner頭盤)正常發揮,冇乜特別圖2️⃣花膠碗仔翅蒟蒻麵 (伴炸紫菜)另加$18 (Set Dinner頭盤)用蒟蒻麵代替粉絲,d料都幾多,個汁唔會太’杰‘,幾好味,唔重味精圖3️⃣紅桃玫瑰 $42 & 西瓜香檸 $48紅桃玫瑰偏澀,一般;西瓜香檸好飲,唔係假甜/太甜,啖啖西瓜肉,有益生菌奶&檸檬梳打,飲落幾清甜,係杯幾好飲嘅乳酪梳打圖4️⃣椒鹽軟殼蟹明太子忌廉意粉 $138 (Set Dinner主菜)軟殼蟹外面炸到脆卜卜,唔會太硬,裡面爆膏,軟殼蟹幾出色,意粉都唔差嘅(因為食過好食嘅明太子意粉就覺得呢個係正常水平)圖5️⃣籠仔炸水牛芝士薯條 伴明太子醬 $78好大份,薯條炸得脆但偏乾,水牛芝士好鹹同埋冇拉絲(中間心可以炸得再溶d)(評分:5杯☕️最高分) 食物:☕️☕️☕️☕️ 環境:☕️☕️(比左張極窄嘅枱仔我地2人坐,野食都唔夠位放,食得有少少狼狽)CP值:☕️☕️☕️價錢合理服務:☕️☕️☕️✨會再幫襯? 會,想
📍旺角白布街2-24號藝興大廈地下4號舖
👉🏻👉🏻menu
圖1️⃣
巴馬火腿沙律 (Set Dinner頭盤)
正常發揮,冇乜特別
圖2️⃣
花膠碗仔翅蒟蒻麵 (伴炸紫菜)
圖3️⃣
紅桃玫瑰 $42 & 西瓜香檸 $48
圖4️⃣
椒鹽軟殼蟹明太子忌廉意粉
圖5️⃣
籠仔炸水牛芝士薯條 伴明太子醬 $78
(評分:5杯☕️最高分)
食物:☕️☕️☕️☕️
CP值:☕️☕️☕️價錢合理
服務:☕️☕️☕️
✨會再幫襯?
會,想食fusion香港小食&糖水,好似幾好食