2023-07-03
隱世平民價OMAKASE小店🇯🇵泓(屯門)估唔到屯門都有omakase 😍唔駛出去出面食,方便屯門牛🦬一入去店鋪一眼望曬,只有中間一大張枱,枱中間有個大鐵板,一邊進食一邊欣賞廚師烹調😀嚟哩度食記得要訂位☀️佢地哩度既牛市套餐超抵食!$200都唔駛🤭有齊曬咁多樣野食🤤品質高、又有水準,估唔到屯門都有得食‼️我地叫咗兩個午市一人前套餐:以下兩個套餐都有齊季節沙律🥗、炒什菜、黃金炒飯🍚、麵豉湯🍲、果物🍉✨比目魚西冷套餐 $198日本帶子—牛油加少少清酒烹調,煎得好香,更能襯托出帶子既鮮甜😋比目魚—魚肉好香,一絲絲,魚肉好嫩滑,煎得好香口🐟沾上香草更別有一番風味👍🏻美國安格斯西冷—叫咗五成熟,西冷牛充滿肉汁,好粉嫩,入口沒有半點筋😍✨鮮三文魚牛柳套餐 $168鮮三文魚—充滿魚油既油脂香,香氣噗鼻而來,香煎三文魚恰到好處,味道夠曬鮮美🥰龍脷柳—🐟好嫩滑,鮮甜,沾上香草更惹味美國安格斯牛柳—入口軟嫩,顏色粉粉的,牛味好香濃,切好小小一粒,方便進食🤗配上蒜片簡直一絕😍佢地既果物仲切得好靚,賣相吸睛🤩今日係哈蜜瓜同火龍果😋🏠泓屯門青山公路351號彩華花園地下26號舖
🇯🇵泓(屯門)
✨比目魚西冷套餐 $198
✨鮮三文魚牛柳套餐 $168
龍脷柳—🐟好嫩滑,鮮甜,沾上香草更惹味
佢地既果物仲切得好靚,賣相吸睛🤩今日係哈蜜瓜同火龍果😋
🏠泓
屯門青山公路351號彩華花園地下26號舖