Nonsense

餐廳: Nonsense
資訊:

5天前 0 瀏覽
今年生日唔食自助餐,揀咗一間有得畫生日碟嘅餐廳,因為畫碟要預早比資料,所以早喺一個月前喺whatsapp訂位同畫碟資料,畫碟服務每人最低消費$250。我覺得餐廳食物都幾好味,個蛋糕又好食,不過就迫啲,枱與枱之間枱之間比較密,多數都係慶祝生日。澳洲和牛封門柳•大啡菇,牛肉有牛味,唔柴唔韌,唔錯。西班牙黑毛豬肋肉•日式煲仔飯,豬肉嘅肉質好好,一啲都唔鞋,又唔似醃到咁鬆軟,好味。鵝肝•牛肝菌•黑松露忌廉扁意粉,味道唔錯,不過我覺得細碟咗啲。橙汁。Mango smoothiesOreo巴斯克軟心芝士蛋糕,真係畫得好靚,背影都畫埋。

澳洲和牛封門柳•大啡菇,牛肉有牛味,唔柴唔韌,唔錯

橙汁。

Mango smoothies

Oreo巴斯克軟心芝士蛋糕,真係畫得好靚,背影都畫埋

2024-12-10
慶祝紀念