2021-09-29 68 瀏覽
今日個朋友飛機我,我好憎佢,嬲嬲地自己泥食依間半放題,為至於厚福街旺區容易到達,個裝修都幾骨子,你睇吓啲燈幾有feel,啲枱燈都幾有秦國風情,你睇吓佢啲醬料做得幾足,有埋蟹醋添👍🏻一開波成個麵包蟹拎過嚟咪話唔震撼,好彩我今日個朋友放我飛機所以我可以獨食,大家睇吓隻蟹有板有眼,有膏有肉,啲膏都出奇地香,而啲肉再沾啲蟹醋感覺亦都相當鮮甜。大家睇吓佢個半放題幾多嘢食,有時令海鮮拼盤(5款),手工肉丸拼盤(黑松露墨魚丸、手打 蝦丸、芝心丸,、泰皇鮮蝦雲吞、xO醬帶子餃2粒、魚皮餃)啲肉丸口味獨具創新,手打亦都名副其實非常彈牙👍🏻之後仲有一碟肉肉拼盤(澳洲和牛,牛舌蕊,黑毛豬),口感爽口,肉味濃郁,一睇就知道係靚肉肉👍🏻再加埋個雞煲其實都8/9成飽,不過辣辣地都幾正,再加埋啲花椒八角成個未到唔係得辣咁簡單。其實所謂半放題我最後都係叫咗個娃娃菜,不過成個感覺都爽,超級滿足,再加埋$38任飲,簡直完美。