老細今日請食晏,話想食pizza,初初仲諗住都係連鎖pizza店,點知老細提議話食超大pizza,我就即係想起Paisano’s Pizzeria, 好耐以前舊公司食過一次,終於可以再回味。預先電話落左單,要左個”教父之選薄餅”,但店鋪職員話今日多單,趕唔切送外賣,所以最後只有搵同事自己去攞,pizza 返到來真係好大盒,size成24”,打開個盒見到個pizza真係好震撼,但運送回來途中,搞到個薄餅有點變形😓,表面有好多意式肉腸,辣肉腸,少少洋葱和大量芝士,餅底食落都鬆軟,溶左既芝士同辣肉腸一齊食仍然好味,唯一就是回程路途遠,返到來已經唔夠熱,應該係店鋪食就最好味。個pizza實左好大個,食一件我已經好飽,個份量等同平時普通薄餅的半個,食一件都無能力再食其他小食