2018-01-03
早幾日喺呢到完個早餐,叫咗魚柳炒蛋加麥皮,炒蛋味道普通,但魚柳就好滑,我只會喺一粥麵叫魚柳食。食完就順便買多個楊州炒飯走叉燒外賣(因為呢到d叉燒好多肥豬肉,好似豬油粒咁) 。旁邊有一班5人行嘅人問我張枱幾人,佢地想坐一個過嚟,我就叫佢地坐啦,我地就走。跟住一齊去買嘢食,然後返埋位等了又等。。。。等到過左30個號碼覺得有d唔對路就出去望下啦。喺最前嗰個餐盤見到自己個no. 同埋外賣膠袋,心諗即係冇漏單啦,咁就費事嘈啦。然後企咗喺自己no. 嘅餐盤前繼續等,再望下個時間已經過咗21-22分鐘。隔一陣有個職員要清理號碼牌d order﹐問個女經理係咪有個炒飯要走野架?個女經理竟然話:好似係走叉燒呀,不過隔咗咁耐應該都走咗㗎啦。然後個職員就撳走咗我個外賣no.﹐嗰刻真係激死我,我就大聲同女經理講:未走呀,等咗廿幾分鐘啦,5個字啦!!!嗰時女經理先call入廚房問個楊州炒飯走叉燒去咗邊呀。再過多2分鐘咗右個楊州炒飯終於出世啦。我拎埋外賣餐具返埋位嗰時,隔離嗰5個人已經食完走埋。。。。至於個炒飯,可能太趕,所以唔夠乾身,唔似係炒飯。至於衛生,因為唔夠清潔姐姐,所以好多客人食完走咗嘅餐盤仲未收,地下
我拎埋外賣餐具返埋位嗰時,隔離嗰5個人已經食完走埋。。。。
至於個炒飯,可能太趕,所以唔夠乾身,唔似係炒飯。
至於衛生,因為唔夠清潔姐姐,所以好多客人食完走咗嘅餐盤仲未收,地下亦好多垃圾。(不過當有高層嚟嗰時會即刻搵埋水吧d職員一齊執枱、掃垃圾)
服務態度就唔方便講喇,總之好多時食完都一肚氣。