餐廳: ALTO Bar & Grill
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
位於銅鑼灣V Point 頂層嘅Alto Bar & Grill居高臨下 依加仲推出埋Weekday Lunch Buffet !抵呀💰Adult $218 |Child $128(under 12 years old)餐廳裝修時尚,樓底高加上270度維港景色環境十分寬敞明亮 ~ 🥙Buffet吧上款式多,唔會只係普通沙律菜,精緻又有特色!例如牛他他配隨脆片🥩 、橘子紅彩頭沙律、車厘茄水牛芝士沙律、烤南瓜配羽衣甘藍沙律、烤三色椒沙律、吞拿魚刺身、薯仔沙律、蘑菇蛋撻、鷹嘴豆沙律、扭扭粉沙律、ham等等🥓🫕仲有西湯同朱古力噴泉同鮮果、🍰甜品等等! Lunch嚟講絕對夠食!女生仲可能飽到唔使加Main course增添!我地好飽但都好想試吓Alto嘅主食☺️🐟《 Herb-Crusted North Atlantic Cod +💲98 》魚肉比較有質感,另外仲有3隻煙薰青口同薯條,🥔🥩《 Hanger Steak +💲208 》用上British grass-fed(300g),熟成32日,透過肌肉內嘅天然酵素分解,同時提升肉嘅嫩度、風味同多汁性~肉味特別香濃!伴碟仲有經過三輪烹調才完成嘅「三

餐廳裝修時尚,樓底高加上270度維港景色
環境十分寬敞明亮 ~

女生仲可能飽到唔使加Main course增添!

我地好飽但都好想試吓Alto嘅主食☺️

魚肉比較有質感,另外仲有3隻煙薰青口同薯條,🥔

🥩《 Hanger Steak +💲208 》
伴碟仲有經過三輪烹調才完成嘅「三製薯條」,有香脆嘅外皮同鬆化嘅口感~

最後仲有餐茶,我地要咗coffee。 一致地我地都覺得杯咖啡好飲☕️

呢度除咗環境一流,服務都好讚。店員sss都有禮,亦會詢問我地對食物嘅意見~
2023-11-21