2008-04-30 23 瀏覽
昨晚難得即慶約到J小姐食個晚飯.地點當然要就佢啦.最終佢揀去燒扒屋. 由於朋友好多都唔食得...所以淨餘選擇唔多,但係唔多選擇之中又有好多冇貨,冇得食.我地3個人叫一個什扒餐伴薯菜,一個牛扒餐伴薯和醬XX骨伴沙律. 2個扒餐份量都幾多,什扒餐堆到似一座山.而個牛扒餐亦都好多塊,但我寧願塊牛扒細塊D,但厚身D 會更好味.伴碟的什菜冇味的.至於個XXX骨,味道都OK....但唯獨個沙律勁唔OK. 所有生果/蔬菜(根本食唔出係乜,除薯仔)都被西芹D味蓋過晒.好難食.是晚可能係星期二,所以全晚都坐唔滿客.但我地食緊中途黎班人好鬼嘈,氣氛即刻好似變荼餐廳咁.另全晚都有好多蚊滋飛黎飛去,仲有一隻不速之客~大皇蜂. 所以環境同乾淨都要扣點分.