2008-02-25
ThreeSixty-Burger其實去Element幾次,食過幾間餐\廳都覺得水準麻麻,而且等位等到想死,不過貪佢\停車平又多位,買又少人,所以星期六同女朋友又去左Element。本來想試千,但係要等八十幾張,算吧,好肚餓,去食Food Court,之前記得ThreeSixty有羊肉Burger,所以帶埋女朋友去試試。坐低慢慢睇下個Menu,先知道原來佢\地賣係多國Burger,好多唔同口味,結果都係選左Greek Lamb Burger,加左個Chili Fries,女朋友要左個Chili Dog。因為佢\地係Open Kitchen,所以睇得好清楚佢\地點整,見佢\煎塊羊肉Hamburger Steak時,就心知不妙,佢\不停甘塊扒,D肉汁走晒出黎,通常只會見到D好差快餐\店師傅先會咁煎扒,因為咁樣煎得快D,不過見到佢\地用Bun同一般唔同,唔係啡色,係淺啡色,有D似English Muffin,所以都仲有D希望。Chili Fries,真係浪費我D錢,唔夠Chili Source,超細份量。Greek Lamb Burger,塊扒唔係好夠羊味,肉汁好少(咁煎一定唔得),Bur
Greek Lamb Burger,塊扒唔係好夠羊味,肉汁好少(咁煎一定唔得),Burger裹面有Feta Cheese同Red Pepper,Red Pepper煎得好香好甜,加埋Feta Cheese幾好味,個Bun好好食,好軟,如果Triple O可以傳用呢個Bun就正。整體除左塊羊差D,個Burger真係幾好,食到中途真係有D想塊扒出黎,淨食個包同D Cheese and Red Pepper,好好食。
Chilli Dog,夠Chili Source,香腸都好味,算合格。
價錢算中檔,一個Set大概四十幾,包就算大,Fries同Drink就好細,所以食完Burger去左買生果并盤,幾低,十幾蚊一份,又可以食得健康一D,不過同其他Element餐\廳一樣好難位。
二月二+五日