冬天凍冰冰打邊爐就一定無得輸啦🤭每次一諗唔到食咩就會去打邊爐呢排咁凍就連晏晝都好想食火鍋🤤今次我就拉左Daddy 去食午市 #吃到飽養生火鍋套餐 除左有4.5小時無限任飲任食仲可以加多$40 升級海鮮及配料我地揀左Lv 3 西班牙伊比利亞黑毛豬 已包埋美國 牛肩胛肉 及 西班牙無激素豬肉片之後揀埋湯底,有成20款湯底,梗有一款啱你(鴛鴦鍋湯底+$48)我地揀左養生椰子雞(好清甜)和 藥膳胡椒豬肚雞(唔太重胡椒嘅辣味,但聞落好香,飲完好暖胃)火鍋配料方面超過60多款任叫任食最欣賞係佢d自家製手工配料😍有d好特別既丸係好多地方都唔見有例如手工香菇雞軟骨餃、手工梅菜豬肉丸、手工黑松露墨魚丸等!亦有海鮮精選等選擇,食材都好新鮮是日精選海鮮係蜆,都幾大隻脹卜卜而且冇沙飲品種類都好豐富,除左有多款汽水仲有自家製冷泡茶、烏梅山楂茶和黑糖冬瓜檸檬茶等甜品仲有每人一杯雪糕🍦有HaagenDazs/Movenpick/ Dreyer's 可供選擇鐘意打邊爐既朋友仔仲唔快啲去試下🤗4.5小時真係可以慢慢坐慢慢Hea,唔使趕住淥嘢食,可以吹下水😂難怪呢個套餐叫吃到飽養生火鍋套餐啦😂😂😂鍋霸吃到飽台式養生火鍋(
冬天凍冰冰打邊爐就一定無得輸啦🤭
仲可以加多$40 升級海鮮及配料
我地揀左Lv 3 西班牙伊比利亞黑毛豬
已包埋美國 牛肩胛肉 及 西班牙無激素豬肉片
之後揀埋湯底,有成20款湯底,梗有一款啱你
(鴛鴦鍋湯底+$48)

火鍋配料方面超過60多款任叫任食
最欣賞係佢d自家製手工配料😍
有d好特別既丸係好多地方都唔見有
例如手工香菇雞軟骨餃、手工梅菜豬肉丸、手工黑松露墨魚丸等!
亦有海鮮精選等選擇,食材都好新鮮
是日精選海鮮係蜆,都幾大隻脹卜卜而且冇沙

飲品種類都好豐富,除左有多款汽水
仲有自家製冷泡茶、烏梅山楂茶和黑糖冬瓜檸檬茶等

甜品仲有每人一杯雪糕🍦

鍋霸吃到飽台式養生火鍋(創興廣場)
📍旺角彌敦道601號創興廣場4樓
2025-01-06