2022-08-13
傷心酸辣粉🌶️+酥香脆豬腩(甜酸醬)$68 套餐 連白桃烏龍冷泡茶呢間餐廳已經係開咗好耐😎但係個味道同以前一樣不變🤪都係嗰種食落其實唔係好傷心嘅酸辣粉😍叫咗BB辣🌶️所以唔算非常辣☺️但係有好多榨菜同埋肉醬做陪襯😇今次仲試咗佢個新菜式🥰脆豬腩其實係炸咗嘅燒腩仔🤪咁真係一咬爆曬啲豬油😏超級邪惡🤩但係好好食😜套餐仲附送特別飲品個冷泡茶😝都有好香嘅白桃同埋茶香手撕雞冷麵🐔$56 連飲品估唔到個份量係咁大份😜啲雞都幾滑🤩而且佢加咗好多蔥😍同埋炒得非常香嘅花生🤪所以咬落超級有口感😎啲面都爽口彈牙夫妻肺片🎎$45實際上其實唔知係咩嚟😗😗估計係牛嘅內臟🤪但係都加埋佢秘製辣椒😛所以非常惹味口感都唔錯紅油黑木耳$27可能木耳特別吸辣嘅香味😛所以真係覺得好辣🔥但係正正就係呢一種嘅辣到所以先食極唔聽😜同埋佢啲汁可以撈埋上面個冷麵😍就更加惹味
手撕雞冷麵🐔$56 連飲品
夫妻肺片🎎$45