2024-04-12 49 瀏覽
🇭🇰N.28 Teppanyaki ·精選優惠套餐$580我哋超耐冇食鐵板燒啦🔥今次呢間餐廳喺係棉登徑嗰度既 佢夜晚都有呢個$580套餐 都幾抵食🤑·甘辛分子泡沫赤蝦他他 l 磯煮鮑魚鐵板蒸蛋佢個赤蝦他他好好食 佢啲赤蝦係超甜 配埋少少辣辣地咁樣嘅汁 超鮮🦐之後個鮑魚蒸蛋都唔錯 個蒸蛋好滑 入邊鮑魚粒口感都好好😌·加拿大銀鱈魚配日本有馬山椒汁 l 鐵板大蝦配海膽松菇醬 l 日本帆立貝配法國羊肚菌鮟鰊魚肝醬之後佢個銀鱈魚我哋好鍾意😍😍佢個魚皮係煎到超脆 之後個魚煮到啱啱好 中間係超嫩 正🐟之後個蝦都超級新鮮 好彈牙🦐之後因為我唔食蝦 師傅就轉左北寄貝比我 佢呢個食落質感都好好 配埋少少柚子汁幾夾🍋帆立貝都甜 不過我略嫌佢煮耐左少少🫢·A5 宮崎和牛薄燒 l 日本黑豚兩款肉我自己就鍾意和牛薄燒多啲 佢呢個係真係燒到岩岩好 個牛肉質好好🐮而且入邊係有海量嘅炸蒜 口感好正😌·沙律 l 特色炒飯 l 季節湯 l 田園炒野菜 l 精美甜品之後喺食肉類之前佢會俾個沙律你清一清個味蕾 呢一個沙律都幾清新🥗之後炒飯都炒到幾乾身 幾惹味 而且超級大個🍚個湯都出奇地幾有驚喜 佢係真係好濃魚味🐟最後仲有個炒菜
🇭🇰N.28 Teppanyaki
精選優惠套餐$580