2020-11-26 31 瀏覽
任食任飲麻辣雞煲 (每人$238),仲包前菜,例湯等前菜:辣雞腳 & 辣青瓜,兩樣都非常入味,而且夠辣;雞腳真係非常好食,啲皮好彈牙例湯: 螺頭花膠淮山杞子燉雞腳,十分足料,非常濃味蒜蓉焗青口:青口大隻肥美,肉質鮮甜甜,加左少少酸辣醬喺蒜蓉上面一齊焗,好開胃麻辣雞煲(中辣)我本身食得辣,但係唔敢太aggressive,所以叫咗中辣,不過唔夠辣,叫左辣之後就正好多,整體味道比較溫和,唔會好麻好辣,口味偏鹹,小朋友都接受到到,雞份量多好多,建議住多陣先食,因為會更入味。食完雞煲就打邊爐,不過冇點好多(唔可以浪費食物),因為已經好飽,點左娃娃菜,釀冬菇,牛肉,萵筍等,釀冬菇幾好食,大家可以試試服務態度超級好,侍應姐姐非常細心,見我鍾意食雞腳,問我要唔要多一碟,知道我哋鍾意食辣又見到我地個樣食得唔夠喉,即刻主動幫我地加辣,見到我地就嚟飲晒竹蔗茅根,又即刻換新一楂,貼地價錢,6星級服務!
任食任飲麻辣雞煲 (每人$238),仲包前菜,例湯等

例湯: 螺頭花膠淮山杞子燉雞腳,十分足料,非常濃味

麻辣雞煲(中辣)
麻辣雞煲