大閘蟹大閘蟹又到左大閘蟹SEASON🦀🦀🦀最後有任食任飲🥢🧋MENU🍴🍽 之前去等等hea食過lunch經理叫我下個月嚟試下大閘蟹放題 終於約到時間同老公嚟食88分鐘任食任飲台式小食同飲品✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻✌🏻我地要左四両至五両 🦀🦀🦀有曬工具🧰有埋垃圾桶仔🪣比我地去處理蟹殼好細心 嚟到熱辣辣任食真系好爽呀唔洗計住計住食😝😝中意幾多叫幾多 中意叫公或者乸又得 蟹肉啖啖肉d膏又實又爆 配埋醋好好味呀 我一次食左5隻 我自己都覺得少少過分🤪🤪🤪爆曬Quota不過食左先講啦小食有蟹粉花枝丸蟹粉滷肉時菜 蟹粉水餃🥟台灣腸蟹粉糯米飯🍚大閘蟹粥另外仲有士林鹽酥雞 厚燒鰻魚 阿等麵線 萬華街柯仔滷肉飯 呀我好掛住台灣呀🥲🥲🥲個麵線仲配上阿宗辣椒🌶️醬 我要留肚食大閘蟹🦀同甜品🍮所以主食都唔系叫左好多 佢地每樣嘢嚟到都熱辣辣啱曬咁凍嘅天氣 🧋🥤☕️飲品選擇都有好多 珍珠系列/果茶/奶蓋同健康系列都有 我飲左🥛🧊奶蓋四季春同奶蓋烏龍茶 OMG!! D奶蓋完全無hea我 真系好厚一層 好好飲呀救命 真系好好飲 我系要叫左二杯奶蓋🤣🤣🤣朱家就飲珍珠茉香奶茶 甜品我地試左二款 手作椰奶🥥仙草同埋手作豆腐花芋圓 又系

大閘蟹大閘蟹又到左大閘蟹SEASON🦀🦀🦀
小食有蟹粉花枝丸蟹粉滷肉時菜 蟹粉水餃🥟
台灣腸蟹粉糯米飯🍚大閘蟹粥
我要留肚食大閘蟹🦀同甜品🍮所以主食都唔系叫左好多 佢地每樣嘢嚟到都熱辣辣啱曬咁凍嘅天氣 🧋🥤☕️飲品選擇都有好多 珍珠系列/果茶/奶蓋同健康系列都有 我飲左🥛🧊奶蓋四季春同奶蓋烏龍茶 OMG!! D奶蓋完全無hea我 真系好厚一層 好好飲呀救命 真系好好飲 我系要叫左二杯奶蓋🤣🤣🤣朱家就飲珍珠茉香奶茶 甜品我地試左二款 手作椰奶🥥仙草同埋手作豆腐花芋圓 又系好台式好Q好彈牙
今次經理介紹下個月做羊腩煲 有興趣朋友去試下
嗰到經理好nice不斷介紹又問我地夠唔夠食