最近成日都同啲朋友會約埋一齊飲酒,有一次突然間有人提議嚟尖沙咀呢間餐廳,因為有90分鐘清酒任飲,佢有好多唔同款嘅清酒,全部喺機入邊自助式咁樣撳嚟飲,唔同嘅清酒都可以試吓,幾特別,所以我哋特登約埋一日嚟食飯加飲酒,雖然話清酒任飲,但係啲嘢食嘅質素其實都唔錯!番茄蒜子沙律個擺盤已經好特別,好似掌上明珠咁樣,番茄鮮甜,加埋蒜子溶有衝擊味蕾嘅效果。甲羅燒同酒盜芝士兩個都係沾梳打餅食,一路飲酒一路食呢個其實好配!其中一個必點嘅item我覺得一定係南非鮑魚,同一定要點個柚子胡椒,見到師傅好俾心機燒,燒完熱辣辣食,完全冇鞋!鹿兒島a4和牛盛盒包括三角胸小排,肉眼蓋同背峰,全部都好肥美,入口即溶!不過我最鍾意嘅都係美國牛舌,因為佢超厚切!伊比利亞豬肋條同夾心肉兩個都唔錯!呢度嘅好處就係佢都有好多海鮮選擇,今次我哋就要咗白鱔同赤魷魚筒,兩者都係師傅幫我哋燒嘅,見到用咗好多心機去燒,白鱔個酸汁十分之出色,趁熱食嘅時候啲骨仲係軟嘅,可以大啖大啖咁食,外面脆卜卜,好正!