2019-08-18
呢間餐龐真係充滿驚喜,用 “夢”既主題既一間日本法國菜fusion.其實第一次唔知食d乜野,所以有餐廳職員既專業介紹同貼心既服務,真係實在令我想再大時大節返黎幫襯。成個set dinner裡面,starter 既帶子個賣相好靚。因為感覺好童話同海洋感覺。所介紹既既surprise dish 真係好surprise 海膽係原隻上,而且仲有一齊既蟹子令到個口感好特別,跟住芒果龍蝦既matching 都好特別,因為呢個dish 真係俾到新鮮感我同朋友去試靚既私房菜!最後甜品: 有兩款既- 一個黑芝蔴moose 既外款(口感同香味都好帶到芝蔴糊既效果)同裡面有雪糕加埋一齊係一個perfect match! 最後加多個 peach sorbet同玫瑰茶 (Sweet memory)係當晚既尾聲。多謝呢一份專業親切既態度,因為入到去餐廳已經係進入了美夢。
多謝呢一份專業親切既態度,因為入到去餐廳已經係進入了美夢。