2024-03-10
呢間咖啡店係太古坊,好新潮,外面至裡面都好靚,採光仲好好添。價錢都實惠,我同朋友叫左好多野食share,我叫左一杯特濃朱古力,好thick好香朱古力味,濃郁,個杯仲好細,好似espresso咁呀!而朋友就叫左杯honey bee,底下係honey,有青檸同埋梳打,夠清新!主食方面我地叫左個青木瓜pork neck沙律,木瓜好甜,我本身沙律既dressing on the side,所以食得較多食物既原味,pork neck好大塊,易入口,好好食,個dressing is a bit spicy但唔太spicy.主食就叫左個虎蝦意粉,有成3隻蝦,個汁好正,spicy加酸酸甜甜既蕃茄醬,惹味。甜品係咖啡pecan cake,咖啡味濃,仲有d pecan添,兩個人食岩岩好。