2020-02-24 80 瀏覽
一次過試四隻口味🥐熱啦啦當然又香又新鮮,但如果take away 可以番去輕輕焗一焗reheat,一樣咁脆咁鬆化!牛角包有咸有甜,我覺得甜嘅比較出色。-可可牛奶熊(it’s a cute bear 🐻 朱古力味好濃 reheat 完d chocolate 🍫 melt 晒落個包到)-松露白醬蟹肉(店舖限定 松露味唔夠出 creamy 蟹柳有少少似平時麵包舖買到嘅Pizza包 呢個combination 都幾新鮮)-香濃起司🧀️(另一鹹點,面頭個層cheese Ge texture 同可可牛奶熊chocolate 面既texture 係一樣既)-紅粉戀人🍓(士多啤梨蛋糕🍰就食得多,配🥐亦都好夾)

-紅粉戀人🍓(士多啤梨蛋糕🍰就食得多,配🥐亦都好夾)