2024-11-26
因為Arte by Padaria食品每日新鮮製造, 去左幾次都試唔到既榛子朱古力迷你蛋糕,, 今次經過K11 Art Mall見到終於有機會試到.一行到最吸引眼頭既係創意慕絲撻系列 (售價 $58)🍰榛子朱古力迷你蛋糕🍰榛子加朱古力呢個配搭, 真係perfect match, 中間有喺mouse好滑, 加埋入面有一層蛋糕,一齊食好有層次感 上面係有榛子果仁, 點綴, 圍住仲有一個好香脆嘅朱古力 賣相又好, 味道又perfect match.! 好啱朱古力控經典香蕉太妃批 焦糖拖肥慕絲口感輕盈,一啖食落,香蕉香濃. 味道好突出,內層仲有新鮮香蕉條,加埋香脆嘅朱古力撻底,味道互相平衡, 味道好有層次!簡單的配搭, 驚喜的甜點店員仲介紹左創意曲奇🍪同全手工曲奇🍪,創意曲奇有8款口味,每款都加入2至3種帶有不同口感的餡料,加上特厚特大的造型,店員一句:最「邪惡」誘惑, 令到我食指大動將甜點和藝術完美交融,從而達到味覺、視覺、嗅覺的三重享受,讓客人有著不一樣的美食體驗。全手工曲奇🍪一盒盒好岩送禮. 一齊分享美味時光.Arte by Padaria📍K11 Art Mall Kiosk No.
一行到最吸引眼頭既係創意慕絲撻系列 (售價 $58)
🍰榛子朱古力迷你蛋糕🍰
經典香蕉太妃批
店員仲介紹左創意曲奇🍪同全手工曲奇🍪,
創意曲奇有8款口味,每款都加入2至3種帶有不同口感的餡料,加上特厚特大的造型,店員一句:最「邪惡」誘惑, 令到我食指大動 將甜點和藝術完美交融,從而達到味覺、視覺、嗅覺的三重享受,讓客人有著不一樣的美
食體驗。
全手工曲奇🍪
一盒盒好岩送禮. 一齊分享美味時光.
Arte by Padaria
📍K11 Art Mall Kiosk No. 23, Ground Floor