2021-12-31
📍2021最後一日‼️· 繼續食churros🤣 -- TWIST & BUCKLE, Churros Specialists🍨🤤==========================Twist and buckle已經食過幾次lu,今次就同朋友去咗佐敦逸東酒店嘅分店😋------------------------------⭐️Banoffee $48 (4/5)呢個係焦糖香蕉配香蕉拖肥醬,食落甜度較高🙈而且個人覺得拖肥嘅甜味有啲假,對比起之前食過嘅味道遜色🥺不過呢間個雪糕比尖沙咀店實身啲,唔會溶得咁快~churros水準都keep得好好,炸得好香脆🤩而且呢度因為位於food court入面,坐位較多,堂食較方便👍😍------------------------------賣相:4.2/5味道:4/5性價比:4/5回頭度:4.5/5------------------------------店舖資料名稱:TWIST & BUCKLE, Churros Specialists 地址:佐敦彌敦道380號香港逸東酒店Eaton Food Hall LG層2號舖前往方法:佐敦站B1出口
==========================
⭐️Banoffee $48 (4/5)
賣相:4.2/5
味道:4/5