呢日同喺尖沙咀工作嘅朋友飲咖啡,隨手揀咗之前Bookmark嘅呢間❤️本身以為喺美麗華商場嗰邊,原來係正正喺Mira Hotel下面~裝備木系風格而且幾光猛,座位唔多,呢度啲櫈同檯有啲矮,唔係咁好坐🙊用QR落單,我叫咗杯 #Latte $45 同 #BasqueCheeseCake $50我要讚個 Basque Cheese Cake好好食!近期食過最好食嘅cake🙊 個質感好細嫩幼滑好creamy!食到叮一聲!至於Latte就好細杯,朋友杯 #Americano $40 仲大過我嗰杯😅另外朋友食咗 #PuddingwithIcecream $55總結:咖啡細杯🥲但一定要食Basque Cheese Cake,好食!

總結:
2024-03-08