2024-05-01 251 瀏覽
今日同friend去半島慶祝生日,半個月之前要提前book位,嗌咗個 birthday set🎈🎂1.餐包🥖餐包好硬咬到咬唔開,比想像中差唔好食又乾又柴,同埋啲餐包份量過多唔好食,搞唔掂🥲🥲搞到成餐個餐包都冇郁過2.蝦&沙律🦐🥗比想像中好最開始以為只係普通嘅蝦,點知佢啲醬汁撈埋啲蝦嘅味道都幾特別幾fresh,讚好極之推介大家試吓呢道餸,蝦肉味道都唔會話好柴,幾好食😋3.牛扒🥩牛扒嘅味道撈埋啲醬汁都OK醬汁幾濃,肉嘅質地唔會話好柴幾Juicy下,味道唔錯嘅,啲蘿蔔仔唔會話太腍,不過個人麻麻哋食蔬菜環境方面:環境唔錯,覺得張凳都幾舒服,燈光唔會話太刺眼,啱啱好小總結:如果係食佢嘅main,味道都OK,極之推介嗰個蝦🦐好fresh好好食😋

1.餐包🥖

2.蝦&沙律🦐🥗