4天前 0 瀏覽
環境優雅,地方清靜的西餐廳,享用美食兼閒聊傾偈,此地極之理想!講緊黃竹坑South side的Bivacco🐔Fajitas Chicken $170雞肉法吉塔烤鷄塊鬆軟易咬有陣陣雞香,加上洋葱🧅三色椒做配菜,用墨西哥薄餅卷夾一齊咬,軟硬兼施,其味無窮。仲有3隻醬料任君點擇:🍅莎莎醬+🥑鱷梨(牛油果)醬+🥛酸奶油。可以輪流試吓不同醬料唔同味道👅。🐙Linguine Vongole $145大蒜蛤蜊墨魚汁意粉大大隻蛤蜊(大蜆)鮮味滿溢有陣陣海洋味道👅,色澤幽黑的意粉爽脆彈牙夠乾身,伴隨大蒜香味,成件事確係幾perfect!✌🏼🐓Signature Chicken Wings BBQ Sauce 招牌雞中翼 $88雞翼以甜酸醬醃泡,好入味咬落啖啖肉。可能我哋攤凍咗,如果熱番啲仲香脆!Order咗2杯無酒精嘅Mocktail,都好清新香甜亦醒胃。👍👍整體而言,我們都感到很滿足!🫶🏼🫶🏼#bivacco2024#southside#southsodecafe#southsiderestaurant
大蜆(蛤蜊)大大隻好新鮮

🐔Fajitas Chicken $170
雞肉法吉塔

🐙Linguine Vongole $145
大蒜蛤蜊墨魚汁意粉

整體而言,我們都感到很滿足!🫶🏼🫶🏼

#bivacco2024
#southside
#southsodecafe
#southsiderestaurant

2025-01-02
1 分鐘 (堂食)
大蜆(蛤蜊)大大隻好新鮮
  • 墨魚汁意粉