2017-08-11
行到女人街盡頭(油麻地方向) 有間地舖cafe 正好給行完街嘅人歇一歇 食啲嘢 飲杯嘢 叉叉電餐廳燈光柔和 簡單嘅裝修設計 空間寬敞舒適 適合三五知己聚腳吹水嘅好地方一旁擺放旅遊書 最新版本 有意去旅行嘅人 不妨嚟幫襯 順便可以旅伴計劃下行程另一旁則擺放各種遊戲 進餐嘅同時可以為大家提供娛樂用品其實餐廳食物種類有很多 除咗單點之外 還有套餐選擇 這晚我和朋友各點了一款晚餐套餐分別是野菌黑松露燴飯$82 和 乾炒橄欖油銀魚柳吞拿魚意粉$98野菌黑松露燴飯 味道濃郁creamy 米外形又肥又扁 有咬口 而且煙靭 黑松露嘅香味在口腔久久不散乾炒橄欖油銀魚柳吞拿魚意粉 意粉炒得非常乾身 有鑊氣 意粉嘅軟硬度剛好 配合蘆筍和魚肉 清新又健康加8蚊可以享用餐湯 餐湯天天款式不一 今天是 我最喜歡的南瓜湯 滿滿嘅南瓜蓉 味道清甜而且綿滑另外套餐仲會跟埋嘢飲free水果味梳打 其他款式飲品需要加18蚊青蘋果味梳打 跟套餐是免費的水果蜂蜜綠茶 呢款要加錢㗎 但係好值得推介有粒粒新鮮果肉 味道酸酸甜甜 非常解渴另外重點咗個小食 雞翼六隻 好香嘅香草味雞翼外皮香脆 另外有啲蜜糖嘅甜味 好好味呀旁邊嘅配菜仲有
另一旁則擺放各種遊戲 進餐嘅同時可以為大家提供娛樂用品
青蘋果味梳打 跟套餐是免費的