2022-04-04 296 瀏覽
最近大家都係外賣為主,今次我就去到大圍買Nomad Burger🥰 上年年尾嗰陣據講呢間整嘅雞漢堡係唔熟,所以今次我呢個試伏專員都試吓係咪真係咁唔掂🤣咁因為佢店內淨係收現金或者八達通,所以如果想外賣嘅人可以選擇去店舖自己嗌。或者喺OpenRice呢啲App叫咗先再去攞,就會節省時間🤗。~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~༄ 安格斯牛肉 + 焦糖洋蔥 + 他他醬 + 牛油麵包 配 細薯條🍟 + Cola $78 (8/10)其實我都係第一次食呢間,但係我去食嗰陣已經冇唔熟嘅情況出現,反而都覺得幾好食喎。首先牛肉非常之稔,牛油香同漢堡嘅配搭非常夾😋而且焦糖洋蔥都非常之入味,為呢個漢堡增添左唔少顏色😳而且佢份量其實都好足夠一個人食,配埋細薯條都炸得好脆,就算我拎到返去都仲係熱嘅🥺💕唯一有啲唔好就係覺得價錢都係少貴,其他都冇咩🤔其實佢仲有好多個選擇,不過如果諗唔到點食嘅話可以參考呢個叫法,應該係冇死嘅🤣🤣🤣💕~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

唯一有啲唔好就係覺得價錢都係少貴,其他都冇咩🤔

~~~~~~~~~~~~