2023-01-29 1822 瀏覽
終於有時間去呢間CAFE啦~ 聽人講話呢度係好抵食同食完會好滿足咁走~ 咁就梗係黎試下啦~入到去~ 裝修好簡約~ 而且呢度係動物友善餐廳~ 相當歡迎帶毛孩前來~而且周圍環境都係比芒草包圍住咁~好好坐好舒服~咁佢野食都唔少野既~ 咁我自己覺得唔會話好難先揀到野食野飲既~ 咁佢地採用半自助形式 + QR CODE落單~ 水,餐具就係餐廳中間自助形式~ 我覺得咁樣反而好過等人SERVE~ 同埋佢地呢度係無加一服務費既咁我就ORDER左一個涼拌麻麻雞絲BAGEL同埋一杯抹茶椰椰LATTE (熱)首先野飲梗係到左先啦~ 咁飲左一啖~ 唔知點解,我覺得係唔夠熱定係杯野凍左?因為杯野個溫度真係只係得輕微暖,你放多一陣其實凍晒LU~ 不過抹茶同椰椰個味,個人黎講,我就覺得唔係好夾~ 或者可能關個抹茶事同呢個椰味合埋一齊就唔係個種新奇的感覺,而係我真係覺得將2樣唔關事既野放埋左一齊變左杯野好似同時飲左2個味,即係又有抹茶個份輕輕苦味+椰子個份香甜? 我都唔識形容係乜但我諗,可能呢杯野其實凍飲應該會係好D~ 或者係我唔應該叫呢杯熱野~ANYWAY,未話去到好難飲既~涼拌麻麻雞絲BAGEL , 呢份野相當大

咁就梗係黎試下啦~
而且周圍環境都係比芒草包圍住咁~好好坐好舒服~
咁佢地採用半自助形式 + QR CODE落單~

抹茶椰椰LATTE (熱)
因為杯野個溫度真係只係得輕微暖,你放多一陣其實凍晒LU~
ANYWAY,未話去到好難飲既~
涼拌麻麻雞絲BAGEL
涼拌麻麻雞絲BAGEL , 呢份野相當大碟,
我無諗過佢仲比左咁多番薯條伴碟~ 番薯條唔洗講啦~ 好好味XD

涼拌麻麻雞絲BAGEL
雞肉方面,呢個真係超正!!! 佢係麻辣青瓜絲加雞脾肉塊去整成,入口輕麻輕辣
如果有得揀辣度就好了~ BAGEL方面都軟軟熟熟~ 但如果可以加熱返個BAGEL,咁就可以外暖內冷
個味道應該會再突出D ~ 雞脾肉入口相當滑嫩~ 真係好正~ 但呢個包真係好難一口咁咬~XD
結果我攪到D肉跌晒出黎XD 不過無論佢分開食同一齊食都係咁好食
呢個真心推介~!!!

總括黎講,如無意外~ 咁岩去開呢頭我都會黎呢度食下~ 同埋當日咁岩無蛋糕~ 所以應該會再返黎食過XD
2023-01-27