2018-09-27 1665 瀏覽
其實本來唔係想食呢間餐廳,但奈何原本想去果間好似比人book左場咁,又唔想行太遠既情況下就黎左呢間。Dirty Wings其實係炸蜜糖雞翼,再撒滿紫菜碎同香草,d紫菜滿到都見唔到隻雞翼,搞到一上菜既時候有d疑惑其實係咩黎,哈哈。雞翼炸得好香脆,蜜糖又唔會話太甜。食到滿口都係紫菜碎,真係好dirty,哈哈。Carbonara比起一般既Carbonara佢牛油同奶味超濃既,上碟既時候仲熱辣辣。不過建議盡快食,因爲凍左d牛油會凝固,會變到好難夾。Sorbet最後個雪葩真係好比到驚喜我,雪葩質感幼滑,食落酸酸甜甜,有d似酸梅既味道,食完之後簡直令人精神爲之一振。總括而言,每樣樣都在平均以上,又有自己特式,價錢合理。環境非常Cozy,坐得舒服,人又不太多,算係尖咀一個小小隱世既發現。

Sorbet

2018-08-19