2022-09-04 47 瀏覽
作為廸士尼既忠實fans,有Chip n Dale 主題既餐廳,當然要去潮聖。門口有打卡位,有Chip n Dale 精品售賣,惠顧指定食品仲有CD精品送。😍咖哩蛋包飯連和牛漢堡和牛漢堡好有牛味,松果造型既飯加埋飯素做裝飾,kawaii 🥰。咖哩汁好開胃好送飯,所以飯既份量好似吾夠。😅拉芝大蝦意粉蕃茄醬汁同芝士混為一體,醬汁有拉絲,大蝦爽口,意粉al dente。主食都送上CD 曲奇,有手信帶返去😆。鮮果比利時窩夫窩夫係脆既,配上好多生果,正。👍桂圓紅棗茶侍應細心吩咐要焗一陣先出味,除左龍眼肉,紅棗,仲有杞子,花旗參,好滋陰養顏💃。飲完侍應仲幫我加水。讚👍鳳梨沙冰大大杯鳳梨沙冰,沙冰打得好細緻,吾會食到冰粒,有鳳梨肉,清新又吾會太甜。餐廳吾算大,坐位寬倘,同朋友吹水打卡一流。

咖哩蛋包飯連和牛漢堡

拉芝大蝦意粉

主食都送上CD 曲奇,有手信帶返去😆。

鮮果比利時窩夫

窩夫係脆既,配上好多生果,正。👍

桂圓紅棗茶

鳳梨沙冰

餐廳吾算大,坐位寬倘,同朋友吹水打卡一流。
  • 拉芝大蝦意粉
  • 鳳梨沙冰