2019-07-02 767 瀏覽
想hea下食個靚晚飯既一個唔錯選擇。呢度既環境幾舒服,我地選擇坐高枱,有種happy hour既感覺。叫左個caesar salad,特別叫佢醬另上,因為唔太鍾意多醬既沙律。無咩好大驚喜,不過不失!之後就到我最鍾意既pizza。佢既pizza未去到好驚豔,略嫌個皮唔夠脆。不過兩個人食,佢既好處係可以half and half。可以試多啲味之餘,唔洗食勁多舊同一個味。個Gorgonzola & artichoke係有少少失望。因為我係藍芝士迷,不過佢個gorgonzola有啲少,令到藍芝士個味唔太出。個pesto chicken & parmesan係ok既。不過佢唔太濃味,小妹係會落勁多辣椒粉。總括而言,無太大驚喜,不過係舒舒服服既地方。身邊好多人飲野同食薯條/nachos,如果大家想happy hour都可以一試。
想hea下食個靚晚飯既一個唔錯選擇。

無咩好大驚喜,不過不失!
Caeser

之後就到我最鍾意既pizza。
佢既pizza未去到好驚豔,略嫌個皮唔夠脆。
不過兩個人食,佢既好處係可以half and half。
可以試多啲味之餘,唔洗食勁多舊同一個味。

不過佢唔太濃味,小妹係會落勁多辣椒粉。
Gorgonzola & artichoke + pesto chicken & parmesan

總括而言,無太大驚喜,不過係舒舒服服既地方。

2019-07-02