2021-03-12 423 瀏覽
同朋友去左尖沙咀見面,佢帶我黎8five2 Restobar, 係一個酒店加餐廳,出面有入食水煙,如果有同伴唔中意就要留意翻😆  🙂吞拿魚伴厄瓜多爾醬🙂  呢個前菜好的骰,賣相好令,吞拿魚佔既比例都多但個人認為偏咸左少少,但如果係送酒咁可能就啱d😆😆😆  🤩烤雞肉墨西哥捲餅🤩  呢個係cp值之選,好大份,味道都十分好,佢同我以前食過既捲餅有d唔同呢個係會有埋飯係入面,所以好飽肚,入面既配料都十分充足,唔會乾,中意濃味d都可以點醬食🤗🤗🤗   😆豬肉墨西哥酥餅😆  呢個可以話係選擇困難症之選,因為佢有成三種醬比你點黎食,滿足你三個願望🤩因為我自己食呢類菜都覺得個醬好加分,入面既配料其實都大同小異,但呢個有d拉芝士絲既效果,比起上一個係細份d,但想食下輕食都可以試下佢😋😋😋  😊豬肉辣醬玉米餡餅😊 本身以為呢個應該同之前個兩個差不多口味,但原來真係特別辣佢個醬其實係甜甜地,但個餅入面加左辣我都係第一次食呢道菜,滿滿既醬汁,一定唔會乾先,食得辣既可以試下  最後食左人均2百幾,其實都幾飽下,如果想試下墨西哥菜可以一戰😋😋😋

🙂吞拿魚伴厄瓜多爾醬🙂

呢個前菜好的骰,賣相好令,吞拿魚佔既比例都多
吞拿魚伴厄瓜多爾醬
但個人認為偏咸左少少,但如果係送酒咁可能就啱d😆😆😆
吞拿魚伴厄瓜多爾醬

🤩烤雞肉墨西哥捲餅🤩

😆豬肉墨西哥酥餅😆

豬肉墨西哥酥餅
豬肉墨西哥酥餅

😊豬肉辣醬玉米餡餅😊

本身以為呢個應該同之前個兩個差不多口味,但原來真係特別辣
豬肉辣醬玉米餡餅
佢個醬其實係甜甜地,但個餅入面加左辣