之前一直留意呢間Cafe😛因為佢嘅口味都好美式適合Chill 下🇺🇸 今次嚟到店舖主要以工業風設計🗿位置唔多但係座位好寬敞同舒服 感覺係嘆Brunch既好去處☀️食物方面味道令我冇失望好有外國的感覺🗽⭐️ Blueberry and Banana Pancake Stack 🥞 Pancake嘅口感鬆軟得來帶點Chewy正合我意❤️除咗有藍莓同香蕉之外🍌 加上海鹽焦糖醬同埋白朱古力碎嘅調味🍫 早餐都可以食甜品啱晒我呢啲甜品控🍭⭐️ Steak Sandwich 🥪 牛扒煎得香而且唔會韌🥩配上蔬菜同煎蛋份量好豐富🍳 Sourdough加入了百里香同埋橄欖🫒整體嘅口味有層次一啲都唔單調⭐️ Tropikale 🥬鮮綠色嘅Smoothie一睇就知健康 💚加入咗羽衣甘藍但係完全冇草青味🌱酸酸甜甜嘅芒果同菠蘿好有夏日感覺🏖⭐️ Cortado ☕️Espresso意外地香加上牛奶入口順滑🥛 係Pleasant既驚喜

Steak Sandwich

⭐️ Steak Sandwich 🥪