2024-10-28 70 瀏覽
🐘🦪🍝明太子珍寶帶子扁意粉 $128🐟🐙🍝香煎石斑柳扒墨魚麵 $138🧂🥚🍄椒鹽蛋白茶樹菇 $98☕️Flat White $42今日雖然打風🌀但好彩冇橫風雨😇可以同女朋友👫去搵好野食😋行尖沙咀好多時都會去厚福街醫肚💉今次就去一次chill啲嘅餐廳食飯坐吓🥰雖然怕食完之後成口黑晒🫢但都係忍唔住想食墨魚麵🐙🍝最多食完就飲多啲水🤣石斑煎得香口得黎都好嫩😋另外第一次食明太子意粉🎀🍝鹹香得黎帶小小辣,幾惹味😆珍寶帶子🐘🦪好嫩😋啖啖肉🤤仲有椒鹽蛋白茶樹菇🧂🥚🍄都係第一次試😳表面炸得好脆,但茶樹菇仲係好juicy😆加埋椒鹽非常惹味😋送啤酒一流!(可惜我同女朋友冇叫酒飲🤣)雖然呢間餐廳主要賣酒🥂但係咖啡☕️嘅水準都唔差😍拉花以及味道都好滿意!👍餐廳環境好chill🤙可以約埋另一半或者朋友,食完飯再叫杯野飲🥂傾吓計🥰餐廳仲有一半係outdoor座位,感覺更舒服😊可惜今日打風🌀如果唔係我地都會揀outdoor☹️
🐘🦪🍝明太子珍寶帶子扁意粉 $128

🐟🐙🍝香煎石斑柳扒墨魚麵 $138