2020-04-11 74 瀏覽
呢間餐廳佈置同裝飾都好休閒同簡約,種感覺好舒服。餐廳環境寧靜,適合聚餐同chill!餐牌既種類都幾多,有海鮮、all-day breakfast 、pizza ~過嚟食既時侯咁啱下午茶有套餐,又唔算好餓。而且見下午餐同好抵食,就試一試 😉 Tea set價錢介乎$28-50,仲有好多選擇。呢個係煙三文魚田園沙律,配意大利汁,非常醒胃!煙三文魚薄薄既煙香,魚肉有彈性,口感肥美。第二個set係香煎豬扒漢堡配薯條,$10加配埋咖啡,好抵!都juicy而且入口鬆化。兩碟既薯條都唔錯!外脆內軟,熱辣辣!咬開嘅時候仲出緊煙!而且唔油膩!吉列魚柳漢堡呢個係我個人覺得好味又抵食!金黃色脆皮,魚柳咬落嫩滑仲keep住熱辣辣!最後都講一講呢個焦糖牛奶咖啡(熱),都算正常,但唔太啱我口味,同平時飲到既唔一樣。可能係唔夠甜,而且焦糖牛奶同咖啡好似分開咗咁 ,所以呢個咖啡係麻麻的。但整體而言,食物同環境都幾好!
仲keep住熱辣辣!
2020-04-02