2024-05-28
收工同朋友行吓街,經過呢間Bar好似好chill,而且入面都見到得返幾張枱,應該唔差,所以決定入去睇吓係咪真係好食同埋入去飲番杯都好!入到去自己搵位,因為店舖得兩個staff比較忙碌,但店員都好快手咁俾咗個Menu我哋睇住先,轉頭先再叫佢哋落單!咁我同朋友就各叫咗一杯嘢飲同埋一個主食,再加咗啲配菜咁!明太子忌廉蟹肉烏冬$108:老老實實,講個明太子蟹肉烏冬係真係幾好食,但個份量真係有點兒細,我自己一個食都覺得好唔夠飽!明太子同個汁係好夾,唔會話食完好膩!反而有一種食極都唔係好夠嘅感覺🥹牛肋條beef stew $118:呢個係朋友叫嘅,朋友就覺得牛肋條麻麻哋,雖然牛肉條條身煮得好腍,但係個醬汁同牛肋條唔係好夾,牛肋條亦都唔係好吸到醬汁嘅味道!而且份量真係好細,可能得幾條完全唔夠飽🥹雞翼$78:新鮮即炸,炸得皮脆肉嫩,雞翼就真係好好好好好食!推薦,作為送酒小菜一流!避風塘薯條$58:呢個都好好食,同樣係新鮮即炸!Woowoo $88:酒味一啲都唔重,唔似飲緊Cocktail ,就連唔啱飲酒精嘅朋友都可以一試Banana Head 香蕉$108:我最愛😚😚😚好有奶味
明太子忌廉蟹肉烏冬$108:
牛肋條beef stew $118:
雞翼$78:
避風塘薯條$58:
呢個都好好食,同樣係新鮮即炸!
Woowoo $88:
Banana Head 香蕉$108: