2017-01-24 1143 瀏覽
天氣好好 所以星期日搭南港島線入黃竹坑緬懷下 重遊故地一出地鐵就到One Island South 係Sensory Zero by Lame Crawford 同Bread and Bistro 之間游移左好耐 最後因為想食得豐富啲而揀左BnB(好彩冇揀Sensory Zero 冇乜特別)Black Truffle and Mixed Mushroom Pasta十個讚 黑松露味好香濃 用料十足 意粉軟硬適中 賣相亦都相當唔錯 係食過咁 多間黑松露意粉評分最高嘅一間Damn Good Spaghetti Bolognese坦坦白 我係因為佢個名先會order 想睇下到底有幾damn good 相對於黑松露意粉 呢毎個就稍遜一籌 不過單獨黎睇都算唔錯 都算色香味俱全 但個名就未免有啲華而不實啦Hot Chocolate好香濃 似真係溶左啲朱古力沖出黎嘅 個人認為好味過Godiva另外值得一讚嘅係環境好chill chill 空間又大 staff都非常有禮貌 讚!!
天氣好好 所以星期日搭南港島線入黃竹坑緬懷下 重遊故地

Damn Good Spaghetti Bolognese