2021-04-09
終於開番晚市, 一定要約朋友CHILL下~突然好想食水煙, 不過其實我好怕去D燈光昏暗又焗又多人既環境, 最好係可以同朋友有D空間傾下計。今次呢到係朋友帶我黎, 去到門口以為係高級日本餐, 一踏入去其實入面好似新式既木系日式小CAFÉ。 原來別有洞天~~再出到OUTDOOR, 係一大片草地~~(當然係假既XD) 然後好CAUSAL坐低飲下野既感覺, 重點係, Eason 既歌播得好大聲, 好港味好鍾意。同室內完全唔同感覺! MENU方面, 本來想食個薯條, 不過佢地冇, 其他小食又好似唔太岩心水, 所以就冇嗌到, 不過佢地話遲D會有, 所以值得期待~~飲品類就有茶, 同酒, cocktail有好多選擇, 我自己揀左Dear Joe, 有D酸奶FEEL, 麻麻地, 下次應該會試下其他。黎到今次重點, 水煙~~~ 呢到係完全冇MENU, 我地問左佢之後, 個靚女 (真心全部都好靚, 無論店員定客人都好高質)好, 番黎! 個靚女店員好仔細問我地想要咩STYLE既味, 咩感覺, 咩強度, 出黎既味完全係我地鍾意既, 好喜歡 =)大推!
同室內完全唔同感覺!
大推!