2023-04-17 120 瀏覽
老細介紹過好多次呢間餐廳俾我,今日好姊妹生日,終於有機會試到,大家都超讚呀!我地叫佐一個扒一個意粉。牛扒就係1.2公斤美國德州USDA極佳級工骨牛扒,$1288一份,完全係for share dish既,牛扒係爆分🔟🔟🔟🔟🔟🔟🔟🔟🔟🔟🔟牛扒好大份唔在講,重點係煎得好靚!牛扒煎到好嫩,啲肉完全係粉嫩色,望到已經流晒口水,啲肉嫩口到一個點,肉汁鮮嫩,牛味香濃🤭連伴碟既松露薯條都好好食,又脆又香,雜菜沙律都夠晒新鮮!意粉就係呢度既招牌卡邦尼巴馬臣芝士意粉,又係滿分之作🔟🔟🔟🔟🔟廚師會係一舊大芝士入面燒溶部分芝士再將意粉加落去撈到全部意粉都沾滿芝士🤩再加埋少少肥又煎香佐既煙肉,超香味道超濃,好味到飛起!