2009-03-02 24 瀏覽
成世人都未去過重慶食咖哩, 見呢度最多笑, 星期五晚就黎左.冇book位下7.30到都唔洗等 (不過我地入去冇耐, 就好多人等了).入到去, 發覺成間野都係用藍燈. 連音樂都係d clubbing music (fick頭feel o個隻), 真係名副其實Delhi Club. =.= 但係又有個flat screen TV播緊Cable新聞...唔知佢想點.檯凳有d茶餐廳feel.印度薄脆: 免費的. 好脆. 好多黑椒, 所以好辣. 差唔多食晒時, waiter哥哥走過黎話係要點檯上面的醬的, 好邏. D 醬都係辣的. 辣上加辣.印度抄飯: 冇乜特別. 乾抄飯. 有d 蛋白紅蘿蔔絲o甘. 除左用既係basmati rice之外, 唔知點印度法.咖哩雞: 好細碟.普通咖哩, 唔覺冇乜特別, 比大家樂咖哩傑d羅. 同埋有隻烚蛋響裏面.鮮茄穫仔羊肉: 請問穫仔個字點黎????? 一個細鐵兜咋wor. 羊鞋. 味ok.Naan: 比平時食既厚. 所以唔好食. 似食包多d.Mango Lassie: 芒果唔夠香. 但OK. Lassie 真係幾傑. 飲幾淡已經滯住.野食好快黎. 茶餐廳速度
檯凳有d茶餐廳feel.

Naan: 比平時食既厚. 所以唔好食. 似食包多d.

野食好快黎. 茶餐廳速度. 加上多人等位, 好有壓迫甘囉. 結果好快食完就走.
總結: 野唔覺好食. 環境騎呢. 食得又唔安落. 唔recommend囉.

P.S. 我地上去既時候, 實蕉叔叔問我地去邊, 我地話去呢間, 佢話: “Or~ 甘都正常d, 其他個d就…”佢o甘o既comment, 其實係咪想話重慶d咖哩唔得?