2024-02-21 6 瀏覽
約左好耐冇見既朋友吹水,求其入左地鐵站附近既一間酒吧,餐食幾有特色,有意粉、炸物同川菜都有?😂😂第一次見咁樣既酒吧! 酒吧佈置得幾舒適,唔會有其他尖沙咀酒吧擁擠既感覺。見到入面仲有舞台,問左老細先知原來10:30會有liveband😩可惜第日要返工就等唔到咁夜了平時叫cocktail成日中伏既我,今日竟然兩杯都好好飲😂 Peach Paradise 用vodka溝peach Hoegaarden, 酒精味唔算重,有甜甜的水果味。Coconut Passion造型好似菠蘿咁,超吸睛!椰子味好出,鍾意椰子既必點。食物方面,炸物非常出色!叫左蒜蓉炸雞翼同芝士牛肉醬薯條。蒜蓉炸雞翼外脆內juicy,而且蒜香味十足,送酒超正!芝士牛肉醬薯條勁大碟,5個人share都得😂味道同薯條都好夾,最震驚我係薯條仲keep到脆!另外仲叫左碟蟹肉意粉,份量驚人😂完全食唔曬