2020-01-06 323 瀏覽
行左入九龍灣工業區,朝頭早好 眼瞓 好想有杯咖啡提下神 但係又過咗地鐵站 一路行一路喊 哈哈哈講笑!!! 行到去宏天廣場竟然有間pacific Coffee 荒山野嶺搵到間coffee shop簡直驚喜 ,咁就入咗去 入到去已經好大浸咖啡味成個人已經醒曬。 坐低嗰陣都覺得舒服 因為嗰度比較靜唔會好多人去坐喺度靜靜地做自己嘢或者 用電腦 真係好舒服。 員工服務態度都好好,滿面笑容……………………………… 唔可以話咖啡質素非常好但係用嚟提神真係一流 個人即刻醒曬喺kowloon bay嚟講,係一間值得去coffee shop。性價比高 而且係連所店嘅,質量有保證 。 最開心嘅係 喺呢個山卡啦偏遠地方蓮餐廳冇嘅地方竟然有間coffee shop 食件蛋糕 開心死 真係估唔到竟然會有蛋糕同埋咖啡飲