餐廳: 一冰廳
資訊:

2020-08-02 1143 瀏覽
假日留家抗疫叫外賣!🛵終於食咗一間想試好耐的土瓜灣的冰廳之前睇過好多食評都讚食尼間餐蛋包飯同叉燒都好出色,為左試哂兩樣野,我最後選咗滑蛋蔥花叉燒飯加杯凍🍋茶🛵網上外賣平台價 $60收到外賣第一個感覺係好大盒塊滑蛋嵌着成盒飯,叉燒大大嚿有少少燶邊,我望落去都流哂口水滑蛋顏色好靚,而且仲有好多蛋汁係上面,真正既滑蛋⼀定唔係全熟,已且外賣都做到尼個質數,尼塊蛋係拎滿分!另外佢啲叉燒都比得好足夠,肉質唔會燒到好硬,好好咬口。佢啲飯餸俾得好足料,男定女都一定食得好滿足!另外佢調味偏向自然,食得出佢無落好重調味,如果平時食好重調味既朋友可以加番啲鼓油! 呢個價錢,有呢個份量同好質素嘅晚餐,我一定會再幫襯!
假日留家抗疫叫外賣!🛵
終於食咗一間想試好耐的土瓜灣的冰廳
之前睇過好多食評都讚食尼間餐蛋包飯同叉燒都好出色,
為左試哂兩樣野,我最後選咗滑蛋蔥花叉燒飯
加杯凍🍋茶
🛵網上外賣平台價 $60
收到外賣第一個感覺係好大盒
塊滑蛋嵌着成盒飯,叉燒大大嚿有少少燶邊,我望落去都流哂口水

另外佢啲叉燒都比得好足夠,肉質唔會燒到好硬,好好咬口。
佢啲飯餸俾得好足料,男定女都一定食得好滿足!
呢個價錢,有呢個份量同好質素嘅晚餐,我一定會再幫襯!
蔥花滑蛋叉燒飯
外賣送餐