2024-02-22 65 瀏覽
酒店自助餐評:裝潢真係好有心思,企鵝火車主題,仲有露天打卡位,好啱同朋友一齊慶祝嘅地方。今次我哋揀咗坐喺火車車廂入面,氣氛好特別,好似真係坐喺火車裡面咁。食物質素方面,好多選擇,真係好多嘢食。我最鍾意嘅係麵包蟹同芝士焗龍蝦,個味道鮮美,真係唔可以錯過。仲有燒羊架同牛肉,煮得好啱口,好嫩好Juicy。甜品方面,我最愛嘅係雪糕,佢哋有Movenpick同Häagen-Dazs嘅,真係好正,好高級。真係令人享受。服務質素方面,服務員好主動又有禮貌,經常問我哋有冇需要補充飲品或者餐具,好細心。令我哋好舒服同滿意。整體嚟講,呢間酒店自助餐廳真係留下好好嘅印象,無論係裝潢、食物質素定係服務質素,都值得一試。如果你想同朋友一齊享受美食同歡樂嘅時光,呢度絕對係一個好好嘅選擇。